Teruggetrokken op ‘De Deel’ van Alma Huisken op het Hoge Land van Groningen ben ik begonnen aan de inhoud van deze website. Twee hele dagen en drie nachten uit mijn eigen omgeving om zonder de welbekende afleidingen aan de slag te zijn. Omdat ik deze dagen redelijk veel achter de computer zit en daarmee veel in mijn hoofd bezig ben en zeer weinig beweeg (ten opzichte van andere dagen) kook ik wel twee keer per dag voor mezelf. Enigszins voorbereid heb ik een krat vol verse boodschappen meegenomen om als afleiding en pauze even de keuken in de duiken. Een van de maaltijden die ik maakte deel ik hier.
Ingrediënten
2 zoete aardappelen (liefst met paars vruchtvlees maar oranje is ook goed)
150 gram winterpostelein
1 rode ui
chilivlokken
verse geitenkaas
scheutje olijfolie
zout & peper naar smaak
Bereidingswijze
Trix Douwstra
Kerkweg 3
9494 TC Yde
06-11343450